Weber

Weber gasbarbecue's zijn niet alleen enorm zuinig, maar ze zijn ook heel gemakkelijk in gebruik en goed regelbaar van temperatuur, zonder dat er achteraf veel schoonmaakwerk is. Dat verklaart de reden dat de gasbarbecue's van Weber zo populair zijn! De bbq's zijn in een handomdraai op temperatuur door hun gemakkelijke warmteregelaars. Bij het schoonmaken van het grillrooster hoeft u amper iets te doen! Als de gasbarbecue op een hoge temperatuur is, wordt het rooster gewoon schoongebrand

Barbecueland biedt u het volledige Weber assortiment samen met alle handige accessoires! Van mobiele, compacte gasbarbecues (de Q- en de Spirit reeks) tot de grote gasbuitenkeukens voor de professionele outdoorkok (Summit en Genesis reeks). Voor iedereen wat wils!

De barbecues van Weber zijn enorm zuinig. Er hoeft niet constant op de hoogste stand gebakken te worden, dus zal het vrij lang duren voordat u uw gasfles hoeft om te wisselen. Het lage verbuik is mogelijk gemaakt door de ingenieuze plaatsing van de branders en het deksel dat het voedsel constant op een goede temperatuur houdt.

Weber biedt 5 jaar beperkte garantie op de Q-modellen en 10 jaar beperkte garantie op de grotere gasbarbecues.

824198_C_PressSection_13_08_06_Set02_Summit_Pizza_KE_0177
32/32 producten