Tafelbarbecue

Gemakkelijk & compact

Cobb Tafelbarbecue familie

Heeft u thuis niet al te veel ruimte om te barbecueën? Personen die vrij klein wonen, in een appartement of in de stad kopen best een tafelbarbecue. Meer en meer mensen gaan tegenwoordig in de stad gaan wonen en hebben dan niet altijd een grote tuin of balkon. Daarvoor is de tafelbarbecue de ideale oplossing. Een tafelbarbecue is een veilig, compact en draagbaar kooktoestel waarmee u overal kunt grillen, bakken, braden, wokken en roken. Sommige toestellen worden soms aangeschaft om binnen te barbecueën aangezien ze praktisch geen rookontwikkeling nalaten en het een leuk alternatief biedt op gourmettoestellen.

Dankzij het grillen met gesloten deksel laten de tafelbarbecues het toe om te grillen op de tafel van een balkon of klein stadstuintje, zonder overlast voor de buren. Omdat ze krachtig zijn en ook praktisch, zorgen ze steeds voor een perfecte controle en geslaagd culinair resultaat

Types

Tafelbarbecues bestaan in varianten die werken met houtskool, elektriciteit of met gas. Een goed voorbeeld van een houtskool tafelbarbecue is de Cobb, deze barbecue wordt nooit warm aan de buitenkant en is heel snel klaar voor gebruik. Veiligheid staat bij de Cobbs centraal.

De ideale Tafelbarbecues

Cobb Tafelbarbecue

cobb

De Cobb is ontworpen als kooksysteem voor de bewoner van afgelegen gebieden in Zuid-Afrika, mensen die geen beschikking hebben over electriciteit. De Cobb bood hen de mogelijkheid om in een droge omgeving veilig te koken op vuur. De Cobb werd verder ontwikkeld en geperfectioneerd. Het resultaat is een veilig, compact en draagbaar kooktoestel waarmee u overal kunt grillen, bakken, braden, wokken en roken.

De Cobb is al in een paar minuten heet en klaar voor gebruik. En het bijzondere aan de houtskool barbecue is: de onderkant blijft altijd koud! Daardoor kunt u op allerlei plekken plezier hebben van uw Cobb: op het dek van een boot, op het strand, een picknickkleed, enzo... Het maakt hem ideaal als tafelbarbecue.

Weber Smokey Joe

Weber Smokey Joe (in vele kleurtjes)

Deze kleine houtskool barbecue van Weber is ideaal en gezellig om te gebruiken met de eigen familie thuis, op picknicks of op vakantie. Hij is compact en mobiel en daarom ideaal als tafelbarbecue. Je kan hem bovendien overal eenvoudig meenemen, waar en wanneer je wenst. Om de ultieme barbecuebeleving te ervaren moet u een Weber houtskool bbq hebben! Weber staat garant voor degelijke barbecue's van de beste kwaliteit die bovendien gemakkelijk en veilig zijn in gebruik.

Zoekt u een bbq die gemakkelijk is om mee te nemen, voor op een balkon of stadstuintje, dan raden wij u de Smokey Joe aan met bijhorende draagtas. Door het bijhorend deksel heeft u bovendien minder last van rookontwikkeling.

De Smokey Joe is beschikbaar in verschillende kleurtjes die iedereen zullen aanspreken. Weber geeft bovendien een garantie van 5 tot 10 jaar op zijn houtskool barbecues!