Indu+

Induplus

Koken met indu+ : een unieke ervaring

Indu+ introduceert een volledig nieuwe kookervaring. Dankzij de modulaire inductiekookplaten en rollende trolleys breng je in een oogwenk je keuken van binnen naar buiten. De inductie kookplaten (wok, grill, teppanyaki,...) zijn gemakkelijk te verwisselen zodat je je trolley op elk moment kan aanpassen. Koken, wokken of grillen, binnen of buiten, het was nog nooit zo eenvoudig. Met de stevige en stijlvolle indu+ trolleys rol je je keuken waar je maar wil : in de tuin, aan het zwembad, in de orangerie of op het terras. Dit is letterlijk grenzeloos koken!

Modulair

Pas je trolley op elk moment aan volgens je behoefte. Vandaag wokken, morgen grillen? Het kan. De indu+ kookplaten zijn eenvoudig en in een handomdraai te verwisselen. Met de snijplanken creëer je extra werkruimte : ofwel zijdelings ofwel ter vervanging van een kookplaat. Dankzij de messenhouders heb je je messen op een veilige manier toch bij de hand.

Koken met indu+ betekent niet alleen koken met pot en pan. Met de inductie wok-en combiplaat kan je behalve roerbakken ook sauteren, sudderen, bakken, marineren, stomen en zelfs frituren. Grillen doe je op de indu+ grillplaat en met de indu+ teppanyaki kook en bak je vis, vlees en groenten volgens de japanse methode. Altijd snel, zuinig en veilig !