Star Fire

Star Fire: traditioneel houtvuur

Zodra de mens het vuur kon beheersen, werd dit een belangrijk onderdeel van zijn leven. Met een open vuur kun je volledig genieten van het plezier van het houtvuur, het geluid, de geur, het spel van schaduwen en fonkelingen van de vlammen. Jarenlang heeft het vuur een centrale plaats in de keukens gekend, voordat de fornuizen er kwamen die nadien ook vervangen werden door gas of elektriciteit. Buiten heeft de houtskool en het koken op gas ook de plaats overgenomen van het houtvuur. Daardoor wordt er niet meer verzameld rond het houtvuur om de tuin of schitterende sterren te bewonderen of om een gezellig fijnproeversmoment te delen met famillie of vrienden. Maar zeg nu zelf, voedsel op een houtvuur klaarmaken is toch veel gezelliger?

Modern

Een lucifer, takjes en enkele minuten later is de Star Fire BBQ klaar om te verwarmen, koken en vlees, vis en groenten te roosteren. De houtskool gloeit zeer snel, terwijl de gasten aangetrokken worden door de lekkere geur die zich verspreidt. Niet alleen geroosterde groenten en vlees maar ook wijnen uit prestigieuze Franse kastelen staan op de tafel en creëren een gezellige sfeer. De Star Fire barbecues hebben een stijlvol en modern design dat in elke tuin thuis hoort.

Rundsvlees, plancha, wok...

Traditioneel geroosterd rundsvlees, de plancha kookstijl, de wok, de elektrische spitstang,… Alles is mogelijk met de Star Fire barbecue. Star Fire is de best bestaande buitenkeuken, tezamen met al zijn hulpstukken. Na het eten kunnen je gasten gewoon genieten van de warmte, van het spel van de schaduwen en de fonkelingen van de vlammen, terwijl ze al pratend van hun wijn proeven die net ingeschonken werd.

Aquatilis - Lifestyle-3-kl Aquatilis - Lifestyle-38-kl
Aquatilis - Lifestyle-11-kl Aquatilis - Lifestyle-65-kl
Aquatilis - Lifestyle-47-kl Aquatilis - Lifestyle-52-kl
DSCN9124-kl GF Plancha hamb-kl