Barbecook

Barbecook

Ben je opzoek naar een echte topbarbecue aan een redelijke prijs? Kies dan voor een Barbecook barbecue. Sinds 1985 zorgt het Belgische Barbecook voor veilige, efficiënte en kwalitatieve barbecues aan een lage prijs. Barbecook is al jaren gespecialiseerd in zowel houtskool barbecues, gas barbecues, tafelbarbecues als barbecue accessoires. Bovendien zijn deze barbecues verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren. 

Houtskool barbecue

Alleen met het perfecte houtskoolvuur van Barbecook heb je genoeg kracht om zonder deksel te barbecueën. Dit vuur bereik je heel eenvoudig dankzij het uniek QuickStart-systeem met regelbare luchttoevoer. Zo creëer je in elke situatie de ideale luchtcirculatie. Je barbecuet ook altijd lekker gezond, want door te grillen zonder deksel dringen er geen gevaarlijke stoffen in je bereidingen. Met het handig verstelbaar rooster vermijd je bovendien alle contact met ongezonde flare-ups.

Barbecook houtskool bbq

Barbecook houtskool bbq

Barbecook houtskool bbq

Gas barbecue

Onder het rooster van de Barbecook gas barbecues zitten schaaltjes die je kan vullen met je favoriete barbecuesmaak (kruiden of rookchips met water, wijn, bier…). Dit Aromaz-systeem zorgt voor uiterst sappige ensmaakvolle gerechten. In combinatie met de krachtige branders bereik je zo hetzelfde heerlijke resultaat als op een houtskoolbarbecue. Op elke brander zit een elektronische ontsteking, die zorgt voor opeenvolgende vonken waardoor het aanmaken vlotter en veiliger gebeurt. Door hun uitvoering in email zijn roosters, kuip, Aromaz-schaaltjes, warmhoudroosters en warmteverdeelplaten eenvoudig en snel schoon te maken.

Barbecook gasbarbecue

Barbecook gasbarbecue

Barbecook gasbarbecue

Inductie barbecue

Het bakvermogen van de inductie barbecues is maar liefst vier keer zo krachtig als een gewone elektrische barbecue. Ze zijn meteen grillklaar en kunnen zonder moeite ook grote stukken vlees aan. Zo kan u zelf beslissen voor hoeveel personen u meestal bakt: enkel met het gezin of haalt u alleen de barbecue boven als er familie of vrienden komen.