Boretti

Barbecueland1

Boretti Outdoor Kitchens

Boretti staat voor: degelijkheid, een prachtig design en uitmuntende kwaliteit. Met de Boretti Outdoor Kitchens kunt u vanaf nu ook buiten op een Boretti koken, lekker op uw terras of balkon. Boretti Outdoor Kitchens hebben een geheel eigen design en natuurlijk twee jaar fabrieksgarantie.

Twee collecties: Collezione Inizio en Collezione Fuori

De barbecues van Boretti komen in twee verschillende collecties: de Collezione Inizio en de Collezione Fuori. De Inizio collectie bevat de meer authentieke barbecues (zowel houtskool- als gasbarbecues) in verschillende leuke kleuren. De Fuori collectie bevat alle moderne barbecues (zowel houtskool- als gasbarbecues).

Boretti Ligorio Fuori

Wat is een Outdoor Kitchen?

Boretti biedt zowel houtskool barbecues als gasbarbecues. U kunt hiermee op elk moment en zonder lange voorbereidingen gemakkelijk buiten koken, bakken of grillen. Met één druk op de knop ontsteekt u de Outdoor Kitchen en is hij klaar voor gebruik. Geen hinderlijke rook meer bij het aansteken! Omdat er geen briketten of houtskool gebruikt worden, zult u tevens aanzienlijk minder verbruikskosten hebben in vergelijking met een traditionele barbecue. Door de gasbrander(s) is de vlam erg goed te regelen en (bijna) elke Outdoor Kitchen heeft een thermometer in de kap om voor perfecte controle tijdens het grillen te zorgen.

Boretti Inizio

Gewoon buiten

De meeste Outdoor Kitchens worden geleverd met een sterke vinyl hoes, zodat u hem het hele jaar buiten kunt laten staan. Juist dan zult u frequent gebruikmaken van de Outdoor Kitchen. Ook is het mogelijk om speciale overkappingen te kiezen voor uw Outdoor Kitchen. Het comfort dat de Boretti Outdoor Kitchen u biedt, bespaart u tijd. Deze tijd kunt u gezellig besteden aan uw familie of uw gasten, kortom de belangrijke zaken in het leven!