Broil King

Broil King

De Broil Bing gasbarbecues zijn ontworpen om te presteren, om je ongeëvenaarde mogelijkheden in buiten koken te bieden. Het legendarische Broil Bing baksysteem geeft je de mogelijkheid om bijna alles op je barbecue te bereiden, welke stijl je ook verkiest. Je kan steaks perfect dichtschroeien, kip of gebraad aan het spit braden, tot zelfs uitgebreide desserten bereiden.

Elke Broil Bing barbecue is ontworpen om optimale prestaties te leveren en om een lange levensduur te hebben. De gietijzeren braadroosters van broil king zijn omkeerbaar. Een zijde heeft een scherpe kant om de perfecte grillruiten in het vlees te schroeien, de andere zijde is gegroefd zodat uw vlees kan bakken in zijn eigen sappen. Met een beetje zorg gaan deze roosters een leven lang mee. 

De dual-tube branders zijn ontworpen om een gelijkmatige vlamverdeling te garanderen van voor tot achterkant. Hierdoor bekom je een gelijkmatige warmteverdeling op het roosteroppervlak. Deze branders zijn van roestvrij staal en worden gedekt door een gebruiksgarantie van 5 jaar.

Broil Bing gebruikt hoogwaardig roestvrij staal voor verschillende onderdelen. Al het andere gebruikte staal is gegalvaniseerd afgewerkt met een ovengebakken epoxy poederlak. Deze driedubbele behandeling zorgt voor een uitstekende roestbescherming.

Een Broil Bing gasbarbecue kopen is kiezen voor absolute topkwaliteit.