Weber

Weber Barbecue

Toonaangevend in barbecues

Ben je opzoek naar een absolute topbarbecue van de beste kwaliteit? Kies dan een Weber BBQ! Weber is een Amerikaans familibedrijf dat al meer dan 60 jaar specialist is in het maken van hoog kwalitatieve barbecues en BBQ accessoires. Ze begonnen eerst enkel met houtskoolbarbecues, maar nu zijn er ook buitenkeukens, elektrische barbecues en luxe gas barbecues van de beste kwaliteit. Dit allemaal gecombineerd met een groot aantal luxe accessoires... Weber richt zich gaat zich niet alleen richetn op barbecues maar voorziet ook in het complete buitenleven!

Weber Diamond Dealer

Barbecueland en Coppens Tuin- & Adviescenter zijn een officiële Weber Diamond dealer. Bij Weber wordt er een onderscheid gemaakt tussen vier soorten dealers: Silver Dealers, Gold Dealers, Platinum Dealers en Diamond Dealers. Doordat wij het hoogste dealer-niveau hebben hebt u als klant vele voordelen: wij leveren het complete Weber assortiment en hebben het best getrainde team om u bij te staan met advies bij de aankoop van een barbecue. Bij ons krijgt u advies op maat en in onze showroom kan u een groot aantal barbecues en alles Weber bbq accessoires bekijken. 

Weber Barbecue Diamond dealer logo

Assortiment

Houtskool barbecue Weber Barbecueland Gas barbecue Weber Barbecueland
Elektrische barbecue Accessoires Weber Barbecueland

Direct grill methode

U verdeelt gelijkmatig de briketten over het volledige oppervlak van de barbecuezodat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt. Direct barbecueën is ideaal voor het bereiden van kleinere stukken vlees die maximum 15 - 20 minuten op de barbecue moeten liggen.

Indirect/Circulair grill methode

Wanneer de briketten klaar zijn, plaats ze op elke zijde van de brikettenrooster in gelijke hoeveelheden. Er mogen geen briketten op het midden van het rooster. Plaats hier een lekbak om sappen te verzamelen van het voedsel. Indirect bakken is ideaal voor stukken vlees die meer dan 20 minuten op de barbecue moeten liggen. Bijvoorbeeld: kalkoen, kip, ribbetjes en grote braadstukken.

Weber Garantie

Hoeveel jaar heeft u garantie op uw barbecue als er zich problemen voordoen? Bij een officiele Weber-dealer zoals Barbecueland biedt Weber u een garantie voor de belangrijkste onderdelen aan die begint bij twee jaar of langer voor brikettenbarbecues en 5 tot 10 jaar voor de barbecues. De garantie staat steeds vermeld bij de barbecue zelf.

Ons Assortiment

Kijk zeker eens naar één van onze Weber Houtskool Barbecues. Naast houtskool bbqs hebben we ook Gas Barbecues van Weber en Elektrische Weber Barbecues. Heb je al een barbecue en ben je eerder opzoek naar bbq accessoires van een goede kwaliteit? Neem dan zeker eens een kijkje naar ons uitgebreid gamma aan Weber Accessoires.

BBQ-Weber