Gas Barbecue

Een kwaliteitsvolle gasbarbecue kopen? Dat doe je bij Barbecueland! Een gasbarbecue heeft vele voordelen: zowel de aardappelen, als de groentjes en het vlees kunnen in één toestel klaargemaakt worden. De gasbarbecue heeft de snelheid als voordeel boven de houtskoolbarbecue. Eén druk op de ontstekingsknop en binnen 10 minuten is de barbecue gereed.

Gasbarbecues branden op vloeibaar gas, butaan of propaan. De systemen zijn uiterst veilig en handig in gebruik. Bovendien is het voor de gezondheid een stuk beter, doordat het vet weggeleid wordt via gleuven in de grillplaten naar een opvangreservoir.

De aangename smaak van houtskoolgrillen kan vervangen worden door een rookbox voorzien van houtsnippers met geur of door kruiden. De laatste jaren kent de gasbarbecue een enorme opmars omwille van de aandacht in de vele kookprogramma's (de MasterChef, De Beste Hobbykok van Vlaanderen, dagelijkse kost...): barbecueën zal niet enkel meer plaatsvinden bij mooie temperaturen maar het hele jaar door. Winterbarbecueën is momenteel een enorme hype geworden! Wij verkopen Gasbarbecues van de merken: Weber, BarbecookBroil King, Boretti, Cobb en Sunset.

Boretti Ibrido
69/69 producten