Cobb

Wilt u een compacte en mobiele barbecue kopen voor op de boot of de picknick? Dan bent u zeker goed met de Cobb! De Cobb is al in een paar minuten heet en klaar voor gebruik. En het bijzondere aan de houtskool barbecue is: de onderkant blijft altijd koud! Daardoor kunt u op allerlei plekken plezier hebben van uw Cobb: op het dek van een boot, op het strand, een picknickkleed, enzo...

De Cobb is ontworpen als kooksysteem voor de bewoner van afgelegen gebieden in Zuid-Afrika, mensen die geen beschikking hebben over electriciteit. De Cobb bood hen de mogelijkheid om in een droge omgeving veilig te koken op vuur. De Cobb werd verder ontwikkeld en geperfectioneerd. Het resultaat is een veilig, compact en draagbaar kooktoestel waarmee u overal kunt grillen, bakken, braden, wokken en roken.

Met de accessoires kunt u de mogelijkheden van uw Cobb aanzienlijk uitbreiden. Barbecueland heeft 7 soorten Cobbs in zijn assortiment. De Cobb Pro, Premier en dan is er nog de Cobb Compact serie met de Pro en de Premier, de Cobb Supreme en de Cobb gas. Nu ook exclusief de Cobb Pro Compact Honey (beperkte oplage)

Cobb Houtskool barbecue
6/6 producten